Land van
Maas en Waalrit


Nieuws

Editie 2021

Editie 2019

Fotoboek 2019

Editie 2018

Fotoboek 2018

Editie 2017

Editie 2016

In de media

ContactDe "Land van Maas en Waalrit" wordt gehouden op zondag 17 mei 2020. De rit is voor alle oldtimers van 25 jaar en ouder. Het merk en type is dus onbelangrijk als de auto maar van voor 1995 is (al gaan we niet controleren).

Om 11 uur gaan de deuren open van 'Monument Hertenkamp' aan het Kerkpad 5 in Horssen. Wederom is de starttijd variabel en kan tot 2 uur gestart worden. Bij aankomst staat verse koffie of thee op u te wachten.

Deze 90km lange toertocht start vanuit Horssen, gelegen tussen Tiel en Nijmegen. In de rit zijn er volop vergezichten, bochtige dijkweggetjes en smalle paadjes. U krijgt een schitterende indruk van het speciale gebied tussen de twee grote rivieren.

De route is eenvoudig te volgen met duidelijke instructies, het moet immers een ontspannen dag worden voor bestuurder en bijrijder. Op de route zijn er diverse picknickplaatsen en horecagelegenheden. Bij de terugkomst in Horssen staat een dampende kop soep op u te wachten.

Aanmelden voor de rit is wenselijk maar niet verplicht, iedereen kan tot het laatst beslissen deze mooie rit niet te missen. Ook dit jaar hebben we weer sponsor die elke voorinschrijver een klein cadeautje aanbied, aanmelden heeft daarmee wel een voordeel. U kunt zich aanmelden op de aanmeldpagina

Startlocatie: Kerkpad 5, Horssen
Starttijd: tussen 11:00 en 14:00 uur
Kosten: 5 euro per oldtimer

Woont u ver van Horssen, kijk voor een overnachting in de buurt.
klik hier om de route in detail te bekijken


Naar boven